Geen wedstrijden komend weekend.

Geboren

Op 17 juli is Leen Creemers haar dochtertje Feedra geboren. Wij willen Leen, Timmy, en Nathan van harte feliciteren!

Levensloop 2017

Beste Lovoc'ers,

Het is weer zover, de 5de editie van Levensloop komt er aan en ja hoor, natuurlijk doen we weer mee. De Stichting Tegen Kanker levert fantastisch werk en gelukkig maakt, dankzij de steun van acties zoals deze, de strijd tegen de vreselijke ziekte enorme vooruitgang. We helpen samen deze ziekte de wereld uit!

Hou alvast de datum vrij:
ZATERDAG 16 EN ZONDAG 17 SEPTEMBER 2017 (24h, te starten vanaf 16h op zaterdag)

Voor de goede gang van zaken, gaan we zoals de vorige jaren de inschrijvingen via de email van Rik doen:
rik.timmermans@timmaco.be

Stuur gewoon een mailtje met de boodschap dat je wil meedoen en de eventuele voorkeur van tijd. Rik schrijft je dan in en maakt de planning op. De 10 EUR betaal je dan later of op Levensloop zelf.
Por ook vrienden, kennissen, familie, ... aan om mee te doen met dit unieke evenement. In het team van Lovoc is steeds plaats! Je kan ook giften doen aan ons team. Vanaf 40,- EUR zijn ze fiscaal aftrekbaar. Vraag bijvoorbeeld ook je werkgever een duit in het zakje te doen voor het goede doel! Dit kan eenvoudig door op de Levensloop website (adres hierboven) naar ons team te gaan en een "donatie" te doen.

Voor meer info kan je steeds terecht bij het organisatieteam:

Met vriendelijk groeten, Helena, Ludwik en Rik

Wedstrijd-kalender op je smartphone

Voor de tweede helft van de competitie moet je weer opnieuw de wedstrijden in je agenda toevoegen. Indien je de wedstrijden automatisch in je smartphone wil hebben, ga dan naar deze link, zoek het juiste Lovoc team, en volg de aanwijzingen. Je moet zoeken naar het juiste team dat in de reeks R2 zit.