Wedstrijden dit weekend (zaterdag: 01/10 en zondag: 02/10)

zaterdag15:302 PD-BVOLLEY TEAM DKV OPGLABBEEK BDames AGem. Sporthal, Opglabbeek
zaterdag17:002 PD-BVOLLEY TEAM DKV OPGLABBEEK BDames AGem. Sporthal, Opglabbeek
zaterdag19:001 PHHeren AROVEKA STEVOORT AWICO Campus Sint-Jozef, Lommel
zaterdag20:301 PHHeren AROVEKA STEVOORT AWICO Campus Sint-Jozef, Lommel
zondag14:00Gew U-17 Heren-AJongens U17STALVOC BEVERLOWICO Campus Sint-Jozef, Lommel
zondag16:00Gew U-17 Dames-AMeisjes U17-AWARA GENK BWICO Campus Sint-Jozef, Lommel
zondag19:004 PD-DWARA GENK BDames BSporthal Eurassur-hal, Genk

Wedstrijdbal gesponsord door

Wedstrijd-kalender op je smartphone

Indien je de wedstrijden automatisch in je smartphone wil hebben, ga dan naar deze link, zoek het juiste Lovoc team, en volg de aanwijzingen.

Clubfoto vrijdag 23 september - 19:15 Wico sporthal

Op vrijdag 23 september maken wij een Lovoc-clubfoto om 19:15 in de sporthal. Zorg dat je daar in je Lovoc outfit aanwezig bent. Indien je nog geen wedstrijdkledij hebt, zorgen wij voor een Lovoc t-shirt voor de foto. Op die dag proberen zoveel mogelijk volwassenen en jeugd tegelijkertijd op de foto te krijgen. Dus probeer aanwezig te zijn.

Iedereen die op de clubdag aanwezig is krijgt een clubfoto.

Clubdag zaterdag 24 september

Lovoc organiseert aan het begin van het seizoen een clubdag, een dag waar plezier voorop staat. Dit jaar is dit op zaterdag 24 september. Deze dag is opgesplitst in twee delen omdat we niet allemaal tegelijk in de sporthal passen:

Zowel het ochtend programma als het middag programma zal bestaan uit een gezamelijke opwarming, en daarna wedstrijdjes. In de ochtend zullen de wedstrijdjes uit smashvolley bestaan, in de middag zijn het 2-tegen-2 wedstrijdjes. De teams zullen samengestelde teams zijn: spelers met ouders, spelers met vriendjes/vriendinnetjes, etc. Wij proberen dit zo te doen dat er leuke wedstrijdjes ontstaan.

Om dit te kunnen is het belangrijk dat je je inschrijft, en aangeeft wie je meeneemt. Op basis van de inschrijvingen maken wij de teams.
Schrijf je in op deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTPt1if4z21dI2GlLGqqh3MoOFnL9YVFCSZQ38WGF9JxYGwA/viewform

De clubdag is een ideale mogelijkheid om andere Lovoc’ers te ontmoeten, en voor ouders de mogelijkheid om andere ouders te leren kennen.