Geen wedstrijden komend weekend.


Beachvolleybal 2022


Beachskills trainingen 2022: in de maanden mei en juni organiseren we opnieuw onze wekelijkse beachtrainingen, onder de nieuwe naam "beachskills"! Deze organiseren we voor jongens en meisjes van U12 tot en met senioren (leeftijden in bijlage). Wens je meer informatie of wil je inschrijven? Dan kan je dit allebei doen via deze link? Hier vind je ook alle trainingsuren en dagen: Inschrijven
Beachcup 2022: ook dit jaar organiseren we opnieuw onze beachcup, een recreatieve beachvolleybal competitie die door de spelers zelf geregeld en georaganiseerd wordt. Iedereen kan hiervoor inschrijven: jeugd, senioren, ouders en sympatisanten! Wedstrijdjes spelen met de voetjes in het zand, wat is er nu beter?
Meer info en inschrijven vind je onder de volgende link: InschrijvenBeachclinic Volley Vlaanderen 2022: voor het eerst dit jaar organiseren we in samenwerking met Volley Vlaanderen een bijscholing op 14/05/2022 voor trainers die willen weten hoe je nu juist beachvolleybal training geeft in combinatie met een training/toernooi voor spelers U12. Dit is dus ideaal voor al onze trainers om zich bij te scholen in het beachvolleybal geven, bovendien kunnen ook alle spelertjes U12 die graag een extra training + een toernooi willen spelen hier mee van genieten. Voor onze trainers: schrijf je dus zeker in voor deze bijscholing, voor spelers U12: schrijf je zeker in voor de training met combinatie van een toernooi!
Inschrijven voor de clinic en/of het toernooi doe je via deze link: Inschrijven

Doe je online aankopen via hier

Moet je nog wat kopen online? Doe het via www.trooper.be/lovoc. Via deze link kun je bij meer dan 600 online shops je gebruikelijke zaken bestellen zonder dat het jou een cent extra kost. Maar wij als club krijgen 3% commissie van trooper. Eigenlijk zitten bijna alle populaire online shops erbij: booking.com, bol.com, coolblue, krefel, takeaway, centerparcs, decathlon, ali-express, torfs, ... Eigenlijk bijna alles.

Des te meer we samen via deze link bestellen, des te meer wij gesponsord worden. Je kunt dit voor je persoonlijke inkopen doen, maar als je online inkopen voor een bedrijf doet kun je ook deze link gebruiken. Het motto is: Hoe meer, hoe beter.

Corona maatregelen (updated 7 maart)

Weekend

Geen beperkingen meer.

Door de week

Geen beperkingen meer.

Wedstrijdbal

Beachvolleybalvelden

De beachvolleybalvelden zijn operationeel. Ze liggen in achteraan in de speeltuin van Lommel. Je kunt ze reserveren via www.lovoc.com/beach

.

Wedstrijd-kalender op je smartphone

Voor de tweede helft van de competitie moet je weer opnieuw de wedstrijden in je agenda toevoegen. Indien je de wedstrijden automatisch in je smartphone wil hebben, ga dan naar de wedstrijd-kalender van je team (via Teams - jouw team - wedstrijdkalender). Onder de kalender zie je de link die je kunt gebruiken om de kalender van jouw team in je agenda te krijgen.