Sponsoring

Lovoc is een frisse jonge club, waar alle middelen in de jeugd worden gestopt om hun zo goed mogelijk te leren volleyballen. Lovoc is dan ook trots dat er jaarlijks jeugdspelers doorstromen naar de senior teams, zowel bij de dames (2e en 4e promo) als bij de heren ( 2e en 3e promo). Jouw steun zorgt er voor dat onze jeugd in optimale omstandigheden kan volleyballen.

Uiteraard biedt sponsoring ook voor jouw voordelen. In een goed weekend zal jouw bedrijf zichtbaar zijn voor meer dan 500 mensen. Naast de verhoging van je naamsbekendheid, zal ook je imago verbeteren door je zichtbare steun aan onze jonge en frisse club.

We hebben verschillende mogelijkheden om te sponsoren:

Zaal sponsoring

We hebben verschillende pakketten om in de verschillende noden te voorzien:

De vaste sponsor borden hangen de hele week in de hal en zijn continue zichtbaar waardoor je als sponsor nog meer in het oog springt. De flatscreen in de sporthal hangt direct naast het scoreboard waar iedereen naar kijkt die de wedstrijd aan het volgen is.

Bespaar met een meerjaren sponsor verbintenis en krijg 10% korting voor het 2e jaar en 20% korting voor het 3e jaar .

Kleding sponsoring

Kledij sponsor is altijd voor 3 jaar. Voor een jaarlijks bedrag tussen 245€ en 590€ staat jouw logo op onze shirts of broekjes. Deze sponsoring kan niet op elk moment starten omdat de wedstrijd kleding om de 3 jaar wordt vervangen. Bij interesse neem contact met ons op en dan kijken we wanneer het eerste moment is. Contacteer ons via info@lovoc.com voor meer info.

Tenkjoeverriematsj alvast !