Start2Volley

Lovoc heeft twee groepen om met volleybal te beginnen:
 • Balgewenning
 • Starters
 • Ter kennismaking kun je max. 3 keer gratis (maar op eigen risico) deelnemen aan een training. Zodra je beslist om definitief te blijven voor 1 jaar, dient het lidgeld betaald te worden en word je officieel aangesloten bij de Vlaamse Volleybalbond en is een ongevallenverzekering inbegrepen.

  Voor trainingstijden zie trainingstijden

  Balgewenning

  Hier kunnen kinderen terecht vanaf het eerste leerjaar (2018-2019). Naargelang de motorische ontwikkeling, het balgevoel, de aanleg....kunnen de trainers beslissen om iemand te laten doorgaan naar de Starters, waar de nadruk al meer ligt op specifieke volleybaltechnieken.


  Starters

  Deze trainingen zijn speciaal bedoeld voor beginners zonder volleybal ervaring (vanaf 2017 en ouder). Dit is een traject dat elk nieuw lid zonder volleybal ervaring doorloopt. Hier wordt de basis aangeleerd, en ook beoordeeld op welk niveau een speler heeft volgens de niveaus die we hebben gedefinieerd. Wanneer doorgestroomd kan worden naar een team is zowel afhankelijk van de leeftijd en capaciteiten van de deelnemer, alsook van de plaatsen die er vrij zijn in de teams.